14.2.2010

14.2.2010

Anotace: ...

Strháni jemným vánkem
obelháni duchem
na ruku by usedli
pomalu umírali
motýli

pod tuberáckým závěsem
leží sedí pláčou živí?
v bolesti
bez radosti

Ale lepší zemřít venku
po ma lin ku
na třpytivém sněhu
než v chomáčích prachu
beze třpytu
na starým parapetu

Tahám cigaretu
kouř do svých plic
Jejich třepetání třepetání
jednou dvakrát
a víc nic

Sleduju motýli jejich dávno
Mrtvej život a píšu báseň
O Černých dehtových křídlech
Vidim svý plíce a pak Andílky
Co hledaj život
Zatímco já se tady dobrovolně zabíjim
Autor tukiy, 16.02.2010
Přečteno 249x
Tipy 14
Poslední tipující: pamp_elka, Akura, Psavec, Bíša, CULIKATÁ, labuť, Prinzeschen, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi Tvá pocitovka...

16.02.2010 17:13:00 | labuť

Má zvláštní kouzlo...St

16.02.2010 17:09:00 | Prinzeschen

Moooc líbí. Jde ze srdíčka! (Nejsem jiná)

16.02.2010 17:06:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí