Strom zapomnění

Strom zapomnění

Anotace: ...visíme na něm?...

Básně, duše básníkova,
utrpením zocelená,
neustále křičící,
a stále se píšící.

Do ztracena dál a dál,
kdy i prach z kostí čas odvál,
žít bude zas a umírat,
láska jí bude krutý kat.

Ale vstane z svého hrobu,
hotov spáchat novou škodu,
na širém světě ukrutném,
a životě svém propitém.
Autor Manstein, 16.02.2010
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Rootness, Boudicca, ilona, DIDADA, Aurelius
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jasně marku... to víš, že se ti ty zkurvený sny splní

18.02.2010 16:49:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí