Jung

Jung

Anotace: +++

Sbírka: Jahodové nebásně

Chybí mi Animus,
Jungova Persona.
Tím se vysvětluje,
proč nechápu muže.

Je, ale blbí,
že nikde nevidím.
Jedinýho muže,
co má Animu.

Asi už zmizely,
projevy kolektivního nevědomí.
Zmizely Persony,
už nám nic nebrání...
... zakopat svou individualitu.
Autor Striptérka, 16.02.2010
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí