Říkají mi troska,

Říkají mi troska,

Anotace: já stejně pořád radši SKA...

Tam kde býval mozek,
city uvařily kaši.
Dostala jsem milý dárek,
místo srdce, kostku suši.

Na kousky mám plíce,
zalily se temným dehtem.
Maso na mé ruce,
můžu si sloupat posledním nehtem.

Říkají mi troska,
ja stejně pořád radši SKA.

Včera mi upadl nos,
tak radši dýchám pusou.
Levé oko vyzob mi kos,
pozbyla jsem obou prsou.

Snad aspoň ty kosti,
po mě tady zbydou.
Doufám, že nažrali se dosti,
hlupáci, co za mě zhynou.

Říkají mi troska,
ja stejně pořád radši SKA.
Autor Striptérka, 16.02.2010
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, Elisha, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouho jsem nic tak dobrého nečetl!

10.03.2010 17:39:00 | UCET KE ZRUSENI

Snad to tak hrozné nebude:-)

16.02.2010 18:55:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí