černé vrány na mé duši...

černé vrány na mé duši...

Anotace: beze slov....

Slzavé údolí bolavých vzpomínek,
V mém srdci uhasl radostný plamínek.
Střapatá holčička s bolavou duší,
Že život těžký je ona už tuší.
*
Kde má svou mámu a něžné obětí,
Je tu jen otec a její prokletí.
K čemu jsou nářky,o pomoc volání,
Jsou zde jen slzy,otcovo konání.
*
Bojácná dušička střapaté holčičky,
Tajemství schovaná až na dně truhličky.
Kde je ta máma,maminka zlatá,
Která je pro každou holčičku svatá???
*
Nezbylo nic malinké holčičce,
Jen útěk zbytečný v zapadlé uličce.
Bolavé srdíčko,krvavé rány,
Na duši sedli ji dvě černé vrány.
*
Holčička vyrostla,dospěla v ženu,
Pravdu chce vykřičet za každou cenu.
Kdes byla mámo celý ten čas¬¬¬?
Když otec mučil mne znova a zas!
*
Pravda je krutá a vždycky bolí,
Mé staré rány už nikdy nepovolí.
Ty černé vrány mám na duši stále
Nechtějí odletět odemne dále,
Přes den jsem ženou co světem se dere,
V noci však dítětem co s otcem se pere…
Autor kokyno, 16.02.2010
Přečteno 346x
Tipy 21
Poslední tipující: tato22, makekazena, Sana.sorrow, CRASH, Pevya, Psavec, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š., labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bolavé verše, to je tak smutné, když děti prožívají něco takového. Zážitky, které berou dětství..

17.02.2010 09:29:00 | Pevya

Sřapatá holčička
srdce ji bolí
své rány básněmi
každý den hojí

16.02.2010 19:51:00 | CULIKATÁ

Bolavě působí a za výpověď máš ST!

16.02.2010 19:00:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí