Pravý domov

Pravý domov

Anotace: můj domov je tam, kde je mé srdce

Hledají jen nedostatky
a do tváře se smějí.
Hodlají mě zničit
čas snad všechno spraví.

Každý den se bojím
ba jen letmo promluvit.
nevím co chtějí,
nevím jak je zastavit.

Výhrušky a nadávky
u srdce mě bodají.
Mý andílci brečí,
o pomoc volají.

Hledám "můj pravý domov".
Ty víš, kde ho naleznu...
Teploučký a Láskyplný
...u tebe, když tě obejmu!
Autor Bereniké, 16.02.2010
Přečteno 406x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí