Pro Sabu

Pro Sabu

Anotace: Záleží mi na tobě a vždycky bude, manželko moje.

V pouštích naší vlastní duše,
dopouštíme se chyb.
V temných koutech svědomí,
třeseme se před světlem.

Nechci říct,
že jsem bez chyb.
Nechci lhát,
že vina není i má,
ale nechtěj po mě rozluštění,
když si připadám,
jak opuštěný poustevník,
co hledá cestu životem.

Kolikrát jsem se na tebe dívala,
říkala si, máš se fajn.
Připadala si jako páté kolo u vozu,
co netuší.
Nic neví...

Nevím, co se dělo u tebe.
Nevím, co vlastně já...
Říkám si, co tu vlastně dělám.
Původní plán byl zmizet...
Odjet odtud, co nejdál.

Je toho tu na mě moc,
možná mluvím stále dokola o tom samém,
ale moc dobře víš,
že osobně neřeknu,
co vlastně uvnitř.

V poslední době si připadám
jako prázdná láhev...
Hloupé osamocené místo,
to nyní nalézám.

Bez tebe ženo,
je to ještě horší...
Netuším, kde je začátek a kde konec.
Vlastně chci jen jedno...
To samý, co ty...
Autor Cassée Moteur, 16.02.2010
Přečteno 346x
Tipy 12
Poslední tipující: ilona, JohnyD., Zefi, Vlk v rouše, CULIKATÁ, Kars, Philosophic Theory
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já tebe taky :)

17.02.2010 14:02:00 | Cassée Moteur

Nakonec jsi to zozluštil šalamounsky

16.02.2010 21:27:00 | Kars

Tohle nešlo neotipovat... Mám tě ráda :-).

16.02.2010 21:23:00 | Philosophic Theory

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí