nuda

nuda

Anotace: když sem se ve škole nudil

proč tady sedím
když nemám důvod
sám sobě zazdím
ulicí průvod
strašně se nudit
a tupe čumět
abych mohl prudit
chybí podnět
nebaví mě nic
asi bych se pic
z týhletý nudy
ted se ptám kudy
kudy odsud pryč
snad pomočit tyč
kterou tu vidím
pak se pryč klidím
Autor ostuda lidstva, 16.02.2010
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí