TAK UŽ DOST

TAK UŽ DOST

Anotace: ...

Když s někým už nechceš žít
a nevíš jak to udělat,
pak budeš muset odejít
nebo se někam zahrabat.

Když nenajdeš v sobě odvahu
a neřekneš mu to z plic,
pak se třeba postav na hlavu,
že nemůžeš udělat nic.

A když už kalich vzteku přelévá se
a na Svět už máš zlost,
pak se mu postav v celé kráse
a řekni mu: "Tak už dost!"
Autor Bizkittka, 17.02.2010
Přečteno 339x
Tipy 3
Poslední tipující: Eru Alonnar, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí