Maruška...

Maruška...

Anotace: taková by měla být každá máma...

„MARUŠKA“
Laskavé oči a vlídný hlas,
Na hlavě zdobí ji zlatavý vlas.
V těch vlasech odráží se paprsky slunce,
Nosí je stočené v malinké gumce
*
Jak kouzelná babička co v pohádkách
Bývá,pro malou Terezku své kouzla skrývá.
Dvě teplé dlaně tě zahřejí na tváři,
Laskavé srdce v očích se odráží.
*
Kouzelnou hůlkou nad hrnci čaruje,
Kuchařské dobroty na talíře maluje.
Laskavá dušička hřeje jak kamínka,
Úsměv vždy vykouzlí ta naše maminka.
Autor kokyno, 17.02.2010
Přečteno 430x
Tipy 12
Poslední tipující: tato22, BARBYE, hašlerka, Psavec, Churry, Květka Š., labuť, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hodná a laskavá maminka :)

16.04.2010 15:05:00 | BARBYE

st!

17.02.2010 20:52:00 | hašlerka

Tak by to mělo všude být
a takovou mámu u sebe mít..
ST..

17.02.2010 13:17:00 | Květka Š.

Díky za připomenutí... už tři roky ji nemám vedle sebe...

17.02.2010 12:50:00 | labuť

Celá já:-)))

17.02.2010 12:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí