Rozcestí...

Rozcestí...

Anotace: každý se tam jednou dostane...

Sbírka: Naděje

Skrýváš se v zákoutích
a v záhybech závěsů
skrýváš se před strachem
a před bolestí
v srdci
je to jak závan
starých časů
i ty jsi před časem
stál na tomhle stejném
rozcestí
...
Rozpustím si vlasy
a vypustím vítr
co v nich mám
poklady světa ti
k nohám položím
...
lepší než chodit
od nikud do nikam
já se však z toho
nesložím
...
Autor TedelyBear, 17.02.2010
Přečteno 298x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí