Kurtizána

Kurtizána

Anotace: "K"

"Chlapi jsou zlí - pamatuj!
Naděje, nikdy si nemaluj!
Chlap je jen fyzická potěcha,
žádná - potřebná útěcha!"

To si pamatuj!

Tak formovali jste mě! Mami - Babi,
tak teď můžete spát bez obavy.
Když naději v muže nemám žádnou,
snad snaha chtěla mě - kurtizánou

- vychovat-

Ale já zanevřela, úplně.
Autor Analisieren, 17.02.2010
Přečteno 279x
Tipy 23
Poslední tipující: Alien.v.v.s., ilona, Jeněcovevzduchukrásného, harmony, Bíša, Zefi, hašlerka, Psavec, 6thSun, Impresse, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí