Pírko

Pírko

Anotace: štěstí je krásná věc

Oo vznes se pírko
ty kráso všech krás
a přece zanech něco
ušlechtilého, dobrého v nás
letíš si v dáli
nemáš stále dost
víru naší pokoušíš
ale přichází jen lítost
nesmutni pírko
neupadej v žal
poletíš dál a dál
cesta tvá je spletitá
dlouhá a trnitá
však…někdo s radostí tě přivítá
Autor Lucian, 17.02.2010
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí