pohledy

pohledy

Anotace: fsdfs

dneska sem nezjistil
o čem psát
sebe sám potěšil
a šel srát
nějak se potácím
celej den
naději neztracím
v ten můj sen
jen si plout ulicí
tam a zpět
mít ve svý palici
krásnej svět
kde nemám problémy
co mě štvou
zažívám i trémy
slečny řvou
když vidí nezájem
ode mě
hledíme navzájem
když jdeme
pohledem na sebe
pak na zem
a potom do nebe
rovně jdem
Autor ostuda lidstva, 17.02.2010
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, humus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí