cesta a paprika

cesta a paprika

Anotace: 17022010

šli jsme včera večer
naprosto neobvyklou ulicí
ačkoliv je k ničemu,

šli jsme s lahváčem v ruce
a do měsíce mluvili
nedělo se nic

jako vždy

a nikdy,

druhej den,
ráno se vklínil
včerejšek do mýho dneška.
včerejšek mě poznamenal,
neb sežral jsem pěkně vostrou papriku,
a tak zdrcující
fire sraní
mě trápí
když moje prdel
bomby hází
Autor humus, 17.02.2010
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neb sežral jsem pěkně vostrou papriku,
a tak zdrcující
fire sraní
mě trápí
když moje prdel
bomby hází***

minimálně úsměv

17.02.2010 22:20:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí