Trny

Trny

Anotace: Lyrika

Co všechno čtu v očích trpících lidí?
Klopí je, jak by se styděli,
kdyby do mě trochu viděli,
jejich trápení se mým snadno zmírní.

Jiným radu dám, sobě nedovedu.
Čelit útrapám? To jsme zbabělí.
Na něco jsme i nejsme dospělí.
Bránit se křivdám? Ten boj nepovedu...

A kdyby jednou, kdokoliv z vás
měl život volit a dát svůj hlas,
neví, zda bídu či dobro volí.

Asi bych pro život zvedla ruku,
to z jediného důvodu -
láska je naděje, i když tolik bolí.
Autor Maura, 17.02.2010
Přečteno 342x
Tipy 22
Poslední tipující: jedam, Mbonita, modrá..., harmony, 6thSun, labuť, Květka Š., Bíša, Psavec, Zasr. romantik, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Taky zvedám ruku za lásku naděje,co bolí
jak rány sypané solí...
ST

18.02.2010 15:48:00 | modrá...

Super!

18.02.2010 09:31:00 | 6thSun

vždycky STojí za to žít!

17.02.2010 21:50:00 | hašlerka

Přesně

17.02.2010 21:41:00 | Maura

i kdyby bylo naděje jen málo,
pro lásku vždycky bojovat se dalo...

17.02.2010 21:39:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí