Jak jsi jen mohl

Jak jsi jen mohl

Anotace: ...

Jak jsi jen mohl
Opustit vše cos měl rád

Jak jsi jen mohl
Té cos miloval sbohem dát

Jak jsi jen mohl
Zničit vše o cos bojoval

Jak jsi jen mohl
Do nejisté budoucnosti se vrhat

Jak jsi jen mohl
Jako srab utíkat

Jak jsi jen mohl
Poslední sbohem ji dát

Jak jsi jen mohl
Se ji půlroku neukázat

Jak jsi jen mohl
Hodit za hlavu své jediné štěstí
Autor JohnyD., 17.02.2010
Přečteno 287x
Tipy 12
Poslední tipující: Anura, ilona, Cassée Moteur, TetaKazi, Psavec, jakubisko, Slup, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..to ví jen on sám...

18.02.2010 09:01:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí