Jsi...

Jsi...

Anotace: ...že by napodruhé

Jsi druhá půlka mého srdce
Jsi člověk bez kterého se mi dýchat nechce
Jsi příčinou mého trápení
Jsi ta co myšlenky bere mi
Jsi nedosažitelný cíl
Jsi nepopsatelně krásná jak z říše vil
Jsi ta bez jejíchž polibků ani nechce se mi žít
Jsi ta co mě nutí jednu otázku pořád mít
Jsi doopravdy,jsi jen sen
Jsi jen klam...kdepak odpověď hledat mám...
Autor JohnyD., 17.02.2010
Přečteno 312x
Tipy 14
Poslední tipující: Anura, dream in emptiness, ilona, Cassée Moteur, TetaKazi, jakubisko, Slup, Květka Š., Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí