Kalná jsou rána

Kalná jsou rána

Anotace: ...

Kalná a nenasytná jsou rána
vstanu a nevidím tě v posteli.
Na stole zůstala sklenka vína,
-co kdyby ses vrátil-
Mladé slunce dělá ze stínů záplaty na zdi,
stejné záplaty v tomto čase.
Jen já nejsem stejná,
nedělám nic co je zvykem,
nevařím kávu, neutíkám na metro-
Co kdyby snad ujelo
- no a -
pojede druhé
za osm minut.
Neoblékám se do právě moderního kostýmu,
sedím a čekám.
Nevím proč sedím,
nevím proč čekám.
Na podlaze zůstal od včerejšího úklidu psí chlup,
dívám se na kus psího nadělení
- a -
je delší a delší.
Dlouhý, tak dlouhý je můj den
-roky-
otevřu oči a nevidím tě v posteli-
kalná a nenasytná jsou rána…
Autor jaroslava anna, 18.02.2010
Přečteno 371x
Tipy 6
Poslední tipující: Oťas, Kapka, CULIKATÁ, harmony, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

19.02.2010 09:20:00 | WAYWARD

pěkná

18.02.2010 14:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí