Jsem tam kde včera...

Jsem tam kde včera...

Anotace: asi...

Sbírka: Naděje

dlouhé vlasy
hladí tě
po tváři
červené
po milování
...
hledáš v myšlenkách
vhodná slova
jako kdysi
asi
jsme tam
kde včera
spíš
i v těch největších tmách
zkoušej stále znova
i když moc dobře víš
že řešení to nemá
...
Autor TedelyBear, 18.02.2010
Přečteno 336x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Květka Š., Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí