Tak už..

Tak už..

Anotace: ..dvojhlas..

Sbírka: Mé výtvory

Tak už si vstala?
Hluboko si přeci byla!
Tak už jsi ráda?
Nemám tě za kamaráda!
Tak už to chápeš?
Nemůžeš mít to, co chceš!
Tak už sníš?
To jen smíš!

Na dně jsem byla,
ale já vstala..
Jsem ráda,
ani já tě nemám za kamaráda..
Nechápu to,
já budu mít i to, čemu se říká zlato..
Já smím jen snít,
vše totiž zreálním a budu mít!....
Autor Chicki, 18.02.2010
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí