Myšlenka?

Myšlenka?

Anotace: ..je to snad o mě?..

Sbírka: Mé výtvory

Hledám něco,
co ztrácí se ve mě..
Létám v oblacích
a malý člověk je ze mě..

Když to, co ztratím,
už nikdy chtít nesmím..
Když uletím,
už se nikdy nevrátím..

Kdy chceš,
tak podíváš se,
kdy chceš,
tak usměješ se..

Snad ten chtíč,
přece nemůžeš chtít,
musíš chtít to,
co můžeš mít!!

Sama dobře víš,
o čem ty sníš,
pak vážně můžeš snít,
ale už to nevrátíš..

Nesnášet a milovat?
Malovat a budovat?
Po stejných stopách šlapat!

Tušení a vidění?
Vědění a trápení?
Jseš plná závratí!....
Autor Chicki, 18.02.2010
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí