Tanec

Tanec

Anotace: ...

Tanec

V šarmu opilosti
V závoji lži
Tančíme spolu valčík
Je to tak krásné, tak opojné
Vše se točí
Barvy září do tmy našich duší

Tančíme, naše těla plují na tónech hudby
Jsme v tanečním objetí
Kdybych chtěl, mohl bych tě lehce k sobě přitisknout
A zadusit

Naše těla se vznášejí na parketu
Naše duše zase na líbezných rytmech

A naše myšlenky spolu souloží
Naše pohledy jsou dost výmluvné

Nic není tak nevinné jak se může na první pohled zdát

Tohle je jen předehra
Moment, kdy souloží pouze naše duše
V univerzu, na hranici nicoty
Ale přesto na hranici reality

Tančíme
Souložíme

Jak krásné
Jak opovrženíhodné
Pojď, odkopneme se navzájem

Všechny taneční páry už jsou pryč
A my zůstali jsme sami tančit
I když hudba přestala hrát
Nám stále zní v uších
Jako milostné vzdechy

Tančíme na rytmus soulože našich duší
V našich chorých hlavách
V naší fantasii
Na hranici snění a bdění

Naše duše skomírají
Naše těla se opotřebovávají

Stále tančíme
A venku svítá
Autor Jesper, 18.02.2010
Přečteno 237x
Tipy 5
Poslední tipující: ir.is, ilona, strašidýlko-střapatý, Petite Francaise
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí