Smutná

Smutná

Anotace: ...

Oči uplakané,už poslední slza stéká,
otírá si ji vlasama svýma,
které bezmocně padají
do intimního prostředí,
ke rtům a nosu.

Líbej mě víc a dál,
co víc bych si jen přál?!
Náš vztah je jen v duši mé
proč trápíš stále mě?
Setři konečně tu kapku z úst mých
a miluj je vášnivých!
Autor Terušinka, 18.02.2010
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Spadlá z nebe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem ráda, že jsem Tě nakazila zrovna básněním =)

19.02.2010 15:31:00 | Spadlá z nebe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí