Žal obou pohlaví

Žal obou pohlaví

Anotace: Zamyšlení nad tím, jak je to muž, kdo dokáže skutečně ublížit ženě a jak je to žena, která dokáže to samé udělat muži..

Muži..
Ač to nedáváme na sobě znát
jsou pro nás vším.
Naší touhou
oporou
smutkem
i věčností.

Můžeme se bránit,
ale stejně
nás jednou dostihnou.
Každou z nás.

Jsou jako líbezný sen
i noční můrou zároveň

Přivedou nás do ráje
a potom
stejně zbyde nám
jen pláč.
A beznaděj.

Příště ale
se necháme svést
znovu
a znovu...

Každý den
a každou noc
jsou s námi
jsou v našich srdcích
a svázáni s našimi dušemi.

A někdy
jim chtě nechtě
dokážeme ublížit úplně stejně.

Jen si to nechceme přiznat.
Autor Etain, 19.02.2010
Přečteno 328x
Tipy 3
Poslední tipující: Lissa, Kars, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je pravda-je to tak půl na půl.Ženy i muži...

19.02.2010 07:12:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí