Občasná básnířka

Občasná básnířka

Anotace: ...

Najivní dívka, občasná básnířka
co čte shakespearovy sonety,
někdy i klavíristka a trochu malířka,
nevěří slovům, má radši dlouhé věty.

Odmítá pomoci sobě,
pro druhé spasit chce svět,
chce mnoho v krátičké době,
je v zimě barevný květ.

Miluje sluncem zalité nebe,
něhu nalézá ve vločkách sněhových,
doufá, však nevěří v sebe
a pluje ve snech svých bláhových.
Autor Jamesow, 19.02.2010
Přečteno 427x
Tipy 13
Poslední tipující: Roger, jaroslava anna, ilona, Lioness, Alasea, Vlk v rouše, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je na S.T.Věrohodně napsaná tvému věku.

14.03.2010 23:22:00 | jaroslava anna

Vsechno je mozne..staci verit =)

02.03.2010 22:31:00 | Lioness

Jen si věř. :-)

24.02.2010 19:42:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí