Málokdy

Málokdy

Anotace: 19022010

málokdy si vychutnám cigáro
tak jako po dobrym obědě
je to čas, kdy se člověk
může zamyslet,
kdy může přijít na spoustu věcí
a říct si
to se povede
málokdy

jedu si autem v klidu padesátkou
vychutnávám si to cigáro
a zamýšlim se nad spousty věci
třeba co budu dělat za pět minut
nebo o čem přemýšlí ta paní
co jde po chodníku,

jak jsem si tak pokuřoval
cejtil jsem se fakt dobře
a napadlo mě
že lidi málokdy
mluví tiše
a já teď našel svoje
málokdy
Autor humus, 19.02.2010
Přečteno 234x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, pamp_elka, WAYWARD, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

překvapilo...:o) nevyplašit

19.02.2010 16:07:00 | pamp_elka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí