"Život jak má být"

"Život jak má být"

Anotace: ...smutné, ale pravdivé...do tohohle světa patříme všichni, bez vyjímek...

do ipodu narvi svět
do něhož ses právě skryl
protože co nevidět
by se do hlavy moc hluboko vryl

do lajny koksu vlož svou mysl
abys neměl těžkou hlavu
když život nedává ti smysl
když zapadáš v davu

na třpytivou placku
ulož svoje vzpomínky
zas ti dává někdo facku
uhasínaj naděje plamínky

stěžuj si pod nějakým nickem
o tom jak tě všechno sere
protože jak je tvojím zvykem
přežíváš - život ti jen bere

nedokážeš změnit sebe
natož potom všechny kolem
každej s tebou vždy vyjebe
užívej si - rychle, honem...
Autor Henry Chinaski, 19.02.2010
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí