Hledám

Hledám

Anotace: ...

Čekám
na květy nelidskosti
na řeky a taky mosty
na kolébku hadích jedů
s mdlými aromaty

Hledám
křivky v rovných cestách
míjím lesy i města
v kalužích se rozlévám
do nebes se propadám

Ptám se
znám se?

Kde jsem...?

Proč
mi mrznou vody v očích
a světlo se mi ztrácí
z dohledu...

Bojím se přísného pohledu
co život naskýtá
a tváře lstivé jemně hladím...

S peřím labutím
válím se nahý v uhlí
dech popadám za nohy
co prchají ode mě dál
a dál
a dál
Mezi ostatní věřící
na louku plnou života
Autor Human Shadow, 19.02.2010
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, mourner, hypertenze, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

život .. nesnaž se nohy zachytit, utíkej s nimi .. :)

26.02.2010 19:34:00 | mourner

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí