Nevedomosť

Nevedomosť

Anotace: ...

Objavil sa ako noc
Ticho , bez náznaku strachu
Nikto to nečakal
Nikto ho neprosil

Všetkých uchvátil skutkami
Prázdnymi skutkami bez duše
Využil to proti druhým
Bol ako ruža bez lupeňov

Kvet nebol kvetom
Bol mužom slova , ale nie činu
Nevedel kam patrí v tomto svete
Nevedel to


Tápal v hmle a noci sa bál
Bál sa priepasti ktorá ho čaká
Tužil spoznávať
Život ho naučil báť sa neznámeho

Keď si ho priepasť našla
Život a túžba sa bila
Nepočul ten hlas čo kričí
Túžba bola silnejšia ako rozum

Letel ako vták
Čakal čo bude na konci
Nič neprišlo
Kľačal na kolenách a plakal
Autor mMichalj, 19.02.2010
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Tak aby neplakal,posílám mu- :-)a tip.

20.02.2010 08:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí