A diagnóza ?

A diagnóza ?

Anotace: ...

Mlčení: i n f e k č n í
Jsem zbabělá.
A láska? "co je s ní?"
Nedospělá.
Nálada: N e s t á l á
(z toho lhaní)
Myšlenka: Z o u f a l á
(Zapírání)

Promluvit: N e m o ž n é
Chyba tvorby hlásky
Obava: s l y š e t " n e "
Nedostatek lásky.
Jazyk, fetiš kata,
tenhle stav znám.
Achillova pata
- Kde všude ji mám?

Cíl: S k o r o n e j i s t ý
směr: N e z n á m ý
úmysl: N e č i s t ý
(Ať jsme sami!!!)
Hlas barvy sametu,
propadám panice.
Představy v rozkvětu
- jaderná hlavice.

V místnosti bez vzduchu
riziko výbuchu.
Mám zvláštní předtuchu...
Jsem opilá?
Mám zvláštní předtuchu
(To je síla!)

Mám zvláštní tušení, cítím to všude,
že všechno, vážení, zas, jak chci, bude.
Autor trhla.marketka, 20.02.2010
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: JohnyD., TetaKazi, CULIKATÁ, Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí