usínací

usínací

Anotace: a asi nesmyslná.

malá holka
ztracená v záclonách
jak se to stalo?
vždyť se dneska ani ničím nesjela
kdo jí co nasypal
do její coca-coly
někdo jí nemiloval
teď jí to bolí
asi na to umře
aspoň si to myslí
jde smířená
ona a kalhoty uplý
černobílý přechod
kdo si veme na triko
její modré oči
vypadlé z důlků
vyteklé na asfaltu
ze srdce půlku
zlomenou kost
lebeční a nejen tu
je to minulost
co pomalu ztrácí pointu
ztělesnělá strnulost
spadlá slza

prý je divná
ta holka modrá
není ani vlivná
natož nedostižná
černobílý přechod
nahoru či dolů
holů volů vrků bů
tečka čárka vykřičník

otazník
Autor nedám si. díky, 20.02.2010
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí