Střídmost

Střídmost

Anotace: Prober se, ať je v tobě kdokoliv...

Kdež život jen prosnoubí smrt a den,
valné vzpomínky v neznázích.
Kdež, prach a poušť síla svit,
rozerve ve všech kruzích.
Já ani špatno,ani skvěle,
rozhořčena, co se děje.
Umění číst, psát a počítat.
Vytahovat zbraň, na povrch se dere.
I kvasimodo svou střídmostí,
zahlušil na konec správné.
Jak jednoduše se dá udeřit.
Viď? Velmi snadné.
Jsem posel, avšak více napovídati nebudu.
Svou hloupostí, každý sám,vytvoří si ostudu.
Autor anrUth, 20.02.2010
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: klinika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí