nejsem na prodej tak jako tenkrát...

nejsem na prodej tak jako tenkrát...

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

ruce mi kloužou po těle
a hladí mě
nesměle,
na prsty si motáš
moje vlásky
jako tenkrát
když leželi jsme
mezi klásky
tenkrát sis s prsy mými hrál
a připadal sis jako král
který všechno může
...
tak jako kdysi
je mé tělo zase k mání
pro tebe však ne
něco mi v tom brání
snad bolest, smutek
snad zklamání
ale je to
zajímavé poznání
...
nejsem na prodej tak jako tenkrát...
Autor TedelyBear, 20.02.2010
Přečteno 322x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ, Prinzeschen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu povedená,moc,St.

20.02.2010 17:19:00 | Květka Š.

Také se mi moc líbi,opravdu moc!

20.02.2010 16:46:00 | CULIKATÁ

Úžasná...líbí se mi moc!

20.02.2010 16:31:00 | Prinzeschen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí