mám tě v srdci

mám tě v srdci

Anotace: ...

Sbírka: Naděje

dotýkáš se mě dlaní
na mé tváři asi
mám pokrk tvé lásky
která vždycky zraní
povrchní krásy
bez stálosti
je to k zlosti
ten pocit marnosti
přetáhnu ho holí
pravda pořád bolí
mohl jsi aspoň chvíli lhát
...
mohl jsi říct,
že to skončilo
že mě máš rád
ale asi bys zas jen lhal
kdybys sliboval
něco co nemůžeš splnit
...
ale i přes to jak mě to ničí
mám tě v srdci
tam hluboko uvnitř
...
Autor TedelyBear, 20.02.2010
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

St..

20.02.2010 19:26:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí