Hodiny věků

Hodiny věků

Anotace: další výplod mojí mysli....nevím, jestli to tu vůbec někdo čte, ale chce to ven;)

Sbírka: Střípky mého světa II.

Hodiny běží, jak rozjetý vlak
A čas je jen čtvrtým rozměrem,
Který dává světu smysl,
Který nasměruje tvůj zrak.
Kam? Tím správným směrem,
Kam ubírá se tvá mysl.

Světlo nebo tma, to je vlastně jedno.
Jde jen o to najít cestu
Přes propast věků.
Teď zkus předpovídat, vědmo,
Co přijde, co čeká nevěstu?
Zkouší přeplavat zpátky řeku.
/minulost vrátit/

Šaty má zmáčené vzpomínkami
A mě dochází čas
Tak vyslov ta slova
A znič vše bouří, myšlenkami
Na to, co by mohlo přijít zas
Abych to mohla zkusit znova.
Autor Dark Angelus, 20.02.2010
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Elyona, Anjesis, aniger
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí