Kormidelník

Kormidelník

Anotace: ...Každy z nás asi...

Ja v jednom kuse myslím,
Ja v jednom kuse bloudím
Nekormidlijí správně
Svou na své tonoucí lodí.
Kám zavede mě mysl je pro mě překvapení,
A sotva si připouštím, že se to tady změní
Na mapě zakreslená
Mám fantastické kraje
Třeba mě čeká v pekle
To, co nebylo v rájí.
Autor Alisa 16, 20.02.2010
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí