o ní pro ní

o ní pro ní

Anotace: 21022010

ach ta krása a ty tvary
když se na mě čerti zubí
holka, mam chuť ti říct
báseň co jsem napsal, co
neřekne víc
než co víme
a známe z doby dřívější,

holka, mam chuť ti říct
víc než chtěl bych mít,
a co bych nechtěl-
holka, musim ti říct
ty jsi múza
okamžiku básně co ti
pletu ve vlasech, když ti
rohy kvetou
holka-ty seš ďábel
a já vstříc
tobě utíkám, jo
však ted ještě plujeme
a za čas se vrátíme
k tomu co bylo
a asi si pak zas
zopáknu
jak "jednou jsem šel..."

prognóza je pekelná-
jinak to nejde
a my se zrovna teď
máme ze všech nejlíp
Autor humus, 21.02.2010
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: MarkétkaR., Elisha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teď a tady tím se žije.

21.02.2010 11:33:00 | Elisha

prognóza je pekelná-
jinak to nejde
a my se zrovna teď
máme ze všech nejlíp
***

21.02.2010 09:37:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí