Motýlí křídla

Motýlí křídla

Anotace: ...

Mít křídla motýlí a létat po obloze,
udělat krok do prázdna a cítit se tak blaze.
Roztáhnout ruce a malou chvíli padat,
pak křídla roztáhnout a zběsile mávat.

Nezachrání tě nic, naivní motýle…
Ke tvému konci už zbývá jenom chvíle…

Zlomená křídla po tvrdém dopadu,
zavolejte policii k dalšímu případu.
Další hloupá holka, co život svůj skončila,
další, co chtěla mít křehkou sílu motýla….
Autor Prinzeschen, 21.02.2010
Přečteno 350x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je opravdu nádherná :-)

21.02.2010 21:20:00 | Ťunťa

Báseň pěkná...

21.02.2010 12:26:00 | Květka Š.

Nádherně napsané,moc smutné.

21.02.2010 10:22:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí