Budiž...

Budiž...

Anotace: O noci.

Před hromadou let
do světla dne
něčí mocná ruka
rozlila na svět
záplavu sraček.

Tak nastala noc.
Nic není vidět,
chodit se nedá
přes hromady hoven,
smradem se mží.

To je ten důvod
proč se za tmy
cítíme tak nějak
ve své kůži.
Jak mezi svými.
Autor Červená a černá, 21.02.2010
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí