Jindy a jinak

Jindy a jinak

Anotace: Tenhle text jsem psala bezmála tři čtvrtě roku. Snad stojí za to.

Tehdy jinak jsme se scházeli
když svět se rodil mezi prsty
teď už není, proč by se rodil
už ne

Už je to dávno
co tvůj pot
naposled leskl se na mém těle
už to nebolí

I ta smyčka na kotníku
za kterous mě tahal
jako draka, jako balónek
i ta je rozvázaná
Nezbylo nic

Přece tě mám ráda.
Autor Sapfó, 21.02.2010
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí