Plán

Plán

Anotace: Vymyslet, napsát, splnít.

Vymyslím si život a dám do něj Tebe
Lazurové ráno, modře modré nebe.
Něco bude zbrklé, něco jak se patři
V klasicistním bytě, patnáctém patře
Jako plán načrtnu tisíc situací
Budou jistit uvnitř, jako izolace
Naškrabu si a zdech sladko hořkou-bolest
Namalují smutek, nařídím si úzkost.
Vskutku dramatická budu jak obvyklé
Nechápejte prosím, už jsem na to zvykla.
Vymyslím si život, modře modré nebe
Každý přeci píše pohádku pro sebe.
Autor Alisa 16, 21.02.2010
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I já si v modru našla svůj svět:-)

21.02.2010 15:06:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí