Na rozcestí

Na rozcestí

Anotace: Je to i má tzv. autobiografie, o tom, jak já přemýšlím.

Na světě žije spousta lidí
a jen pár
zaplní tvoji samotu.
Ty však víš, co je to vztah
a nechceš hrát
nikomu na notu.

Máme svou pevnou vizi…
a vyhnem se
složitým problémům.
Něco ti ale v dálce mizí,
komplikace,
co stojí ti za tu cenu?

Život je jak rozjetý vlak
plný tvých rozhodnutí.
Neskousneš někdy však
Své poslední ohlédnutí.

Nalil sis přímo do hlavy
žít jednoduše,
jít za svým účelem.
Občas flirtuješ s protějškem
a než ho znát
necháš ho se svým údělem…

Život je jak rozjetý vlak
plný tvých rozhodnutí.
Neskousneš někdy však
pohled jejího ohlédnutí.

Nedávals tomu žádné iluze,
zacouval a nechal být.
Slzy jí stékaly po blůze,
byl čas raději se rozejít.

Trvalo mu dlouhou dobu
naučit se
být zodpovědným.
Nezdary nechat si do hrobu
zanechat odkaz,
nikoli ve svých genech,
avšak ve své tvorbě -

dokud ji neohlodá čas…
Autor jehlaspichlas, 21.02.2010
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Mácha, hypertenze, Mbonita, drsnosrstej kokršpaněl, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí