Těžká jitra

Těžká jitra

Anotace: ...možná s neznámou inspirací

Kolik jiter mě už probudilo,
kolik nocí prospal jsem nevzbuzen,
kolik snů zůstalo navždy skryto,
kolik nočních slz, zůstalo v očích…?

Tam v objetí lehkých peřin,
z andělských křídel to peří,
které přání, místo padajících hvězd,
za polibek neochotně splní.

Kolik jiter už zůstalo v nocích,
tam, schované za měsícem,
kolik snů zůstalo navždy nesplněno,
tam, tam kde nikdy déšť nepláče.

Kolik nocí prospal neusnut,
v objetí lehkých peřin,
s prameny vlasů černých jak smrt,
jak tma, co v nocích se zájmem sleduji.
Autor Láďa, 21.02.2010
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Bíša, Květka Š., ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak srdcervoucí... :)

21.02.2010 13:42:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí