Snový svět se končí

Snový svět se končí

Anotace: ...

V pohádkovém světě spím.
Dýchám jeho krásu.
Zahalil mě hustý dým,
plný vlídných hlasů.

Vše náhle končí!
Budík je můj kat.
Snový svět se loučí,
už nebudem si hrát.

Jemný ruce skleněný,
hladí moje slzy.
O ničem, právě zdá se mi.
Strašně mě to mrzí.
Autor eddy1 1 11, 21.02.2010
Přečteno 267x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí