Zmatená

Zmatená

Anotace: ...

Zmatená,jsi jediným, v kterém neumí číst.
Zamyšlená, nad dokonalou tváří,
bezejmenná,pravdu netroufá ti říct,
ztracená v nekončícím snáří.
Pohlcená kouzlem tvého těla,
rozpolcená, váhá, neví co by dovolit si směla.
Princezna líbezná,
pohádka u konce začíná,
život vytáhl jí ze sna
a tebe vhodil do klína.
Na okamžik přešťastná,
ve vteřině nešťastná.
V pasti chycená,
slzou smáčená.
Láskou trápí se,
vyslovit pravdu nahlas bojí se.
Už není cesty zpět,
teď jsi celý její svět.
Své srdce na dlani,
lapená síti osudu,
slyš jeho volání,
její života důvodu.
Avšak váhá ve zmatené době,
nechce lhát sobě,musí lhát tobě,
Snad kvůli nám,jen kvůli nám.
Autor klarinecka_, 21.02.2010
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, CULIKATÁ, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jo, zmatená, tipuju.

13.11.2012 17:48:13 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí