Doznívání

Doznívání

Anotace: K.

Co vlastně ve mě je ...

Krom krátkých návštěv tebe

a tvojí touhy

Třesou se mi nohy

pod tvým dotekem

Není to jako ve filmu

I když čas nevnímám

Horoucí polibky,

ne romantika

Žádný svůdný pohledy,

ale tělo na tělo

Surový a prostý ...

Tvoje jsem,

ty můj ne

Máš přece ji ...

Jen s tou nespíš.
Autor Dekadentní, 21.02.2010
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná. Taková přímá...

22.02.2010 19:06:00 | Prinzeschen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí