Ticho věčných rán

Ticho věčných rán

Anotace: Únor 2009. Text k písni.

Řítím se a padám
ztrácím dech
námraza tu zbyla
na oknech
procitám ve špatném
zavětří
chladem se tu vůbec
nešetří
skrývám se za štítem
kolmých hran
zahalená tichem
věčných rán.
Padám
a
padám.

R: Chtěla jsem jen...
rozprostřít sny nad skálou
a vzlétnout k nim se slávou
brouzdat se zlatem letních dní
a dotekem zvony rozeznít.

A tak stále padám
bůh ví kam
na srdci mi leží
bílá pláń
mlhovinu snídám
v závějích
stopy mé už dávno
zavál sníh
havrani tu letí
bez zábran
ztrácim se v tichu
věčných rán.
Padám
a
padám.

R: Chtěla jsem jen...
Autor Javavia, 21.02.2010
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: zenge, Bíša, Květka Š., Jiří I.Zahradník, Pevya, Zasr. romantik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně se to notuje...

22.02.2010 22:17:00 | Květka Š.

Mlhovinu snídám.., to se mi líbí moc.

22.02.2010 20:59:00 | Pevya

Hezky napsaná,pěkně plynule se četla

21.02.2010 17:52:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí