Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: ... na jednoho dobrého přítele...

Je to tak dávno,
co v plenkách jsi spával
a usínal s plyšákem v náručí…

Je to tak dávno,
co fotbal se mnou jsi hrával
a o mně snil, to nikdo netuší…

Čas je jak voda,
nelze ta léta vrátit zpět.
Kdybych čarovat mohla,
neváhám a v Lipové jsme hned.

Není to dávno,
co opět našli jsme se
a v jednu splynula naše mysl.

Není to dávno,
co sama zas bloudím v lese
a toho všeho hledám smysl.

Nic nedá se dělat,
musíme oba jít dál,
avšak měla bych k tomu dodat,
že ten zážitek za tu bolest stál…
Autor Ťunťa, 21.02.2010
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, tato22, Lota, Patrik Mališ, Kubino 2, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkná básnička...líbí se mi-moc!:o))

09.05.2010 16:35:00 | Patrik Mališ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí