Peníze nebo život?

Peníze nebo život?

Anotace: Co za to stojí??

A proč měl bych se prát?
Byl jsem se moudrých ptát.
Za co bojovat pěstmi...
na trh jít s kůží...
krvácet a žít?
Co za to stojí?

Snad peníze...
Nebo život?
Snad krása...
Nebo lidská duše?
Snad ne bůh?
To nemyslíte vážně!

Jen těch svých pár švestek
na světě mám.
A oni mi je teď chtějí vzít.
Do jedné!
Já byl se i moudrých ptát…
A prý měl bych se o ně prát.
Autor Shimy, 21.02.2010
Přečteno 429x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí